Tjoho på er  <3 

Nu var det ett tag sedan jag skrev nåt här inne igen men å andra sidan kanske det inte är så fasligt många som tittar in här heller.    

Med tiden är det inte bara vi som förändras, årstiderna gör det också och fort går det.
En hisnande tanke att advent väntar bakom knuten och november snart är ett minne blott. Vart tar alla dagar, månader och år vägen kan jag undra? Ibland känns det som jag inte alls hänger med!
Försöker suga åt mig det som går där ute i alla fall och försöka närvara i upplevelserna på det som bjuds. Hela naturen är ju som ett stort skafferi vare sig det är vår, sommar höst eller vinter.Vi har haft en fantastisk och magisk dimma här några dagar nu


och där rimfrosten passar på med sina magiska mästerverkDå blir man lycklig i själen  <3 

Är ni lyckliga förresten? Eller måste ni hitta de där små detaljerna i livet som gör att ni känner er lyckliga?
Lite tänkvärt det där om vad lycka egentligen är utifrån livet som ändras ideligen mitt framför ögonen på oss. 
Vi kan ju ha alla förutsättningarna i våra liv att skapa vår lycka men att den inre kraften ( kompassen eller vad jag ska kalla det ) gör allt för att sabba våra planer, oftast omedvetet, bara för att vi kanske hade gjort upp en annan plan innan vi föddes.

Jahaja, nu är hon igång med flummet igen tänker ni säkert men visst är det en spännande tanke?  
Bäst jag slutar här innan jag själv känner att jag flummar ut :-D 


Ha det gott och tjingelingen på er   @-}--