Ja då har September kommit. Troligen för att stanna även om den bjöd upp till sommarvärme till att börja med. Men gud i brallan så vackert det börjar bli där ute nu och de två vackra ryggtavlorna gjorde ju inte bilden sämre heller precis. Det är ligger något vackert över ryggtavlor, tycker ni inte? Bilden säger så mycket mer på nåt vis. Åtminstone tycker jag det. <3 

Vad har då hänt sen sist jag skrev för det var ju ett tag sedan nu.
Ja så mycket är det väl egentligen inte men kan väl berätta att jag tagit rätt på mormors gamla kaktusar innan dom åker i soporna. Även hennes inkokningsapparat som hon använde innan frysen kom till. Jag tycker det är riktigt roligt med såna grejer och vad vet man, en dag kanske de behövs igen.

 


Ibland kan jag få den där känslan att hela samhället och världen håller på att braka samman. Det händer ju elände nästan hela tiden när man ser nyheterna eller läser tidningarna och folk verkar mer eller mindre galna rätt vad det är där de slänger ur sig all hat på ett eller annat sätt men man får väl hoppas på att det blir bättre så det inte sprider sig som ringar på vattnet.

I veckan har jag försökt sätta upp några fästen på fönstren så jag ska kunna sätta upp persiennerna men jag är för klen i handled och näve så jag måste be någon om hjälp där. Få se när det sker, eller om jag helt sonika ska skita i dom och använda rullgardinen som vanligt. Jag går ju inte som bet.
" Gå bet " Se där ja! Nu kom det uttrycket till pass också. Längesen jag hörde detta *hehe*

Jaja! Balkongblommorna har i alla fall fått åka i komposten. Det är endast klövern jag ska klippa ner och stoppa in i skrubben som får vänta på ljuset nästa år. Balkongmöblerna har också fått åka ner i förrådet så nu får hösten komma på riktigt om den så vill. Har dock sparat den vikbara stolen på ifall jag vill sätta mig där ute med kaffekoppen nån dag trots allt men tänker jag efter har det inte blivit så många sittningar där ute i sommar. Dels var det för varmt men också för att jag varit ute mer i stället.

Jo, jag har köpt mig en laptop också! Så idag har jag varit ner till stan och inhandlat adapter så jag kan använda högtalare och lite andra grejer. Saknar min stationära men den håller på att helt och fullt att gå åt skogen nu då den har alldeles för lite ramminne på sig och dessutom är 9 år men nu får den stå kvar så länge tills sonen kommer, då ska han få ta rätt på hårddisken i alla fall och formatera om den så jag kan spara foton och så på den. Det är inte så dumt! Hoppas det går i alla fall!

Hoppas ni har haft det fint och får en fin fortsättning på veckan!


Tjingeling   @-}--